Події

На залізничному вокзалі у Новограді-Волинському під одним із вагонів виявили гранатомети та 4 кг пороху

23 June 2017, 14:50

Гранатомети, тубус від гранатомета та понад 4 кілограми пороху вилучили поліцейські з території залізничного вокзалу у м. Новограді-Волинському. Поліція розпочала розслідування та нагадує про кримінальну відповідальність за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Житомирській області.

«22 червня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення на території місцевого залізничного вокзалу підозрілих предметів, які можуть становити потенційну небезпеку», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби ГУНП Житомирщини.

«Було з’ясовано, що під одним із вагонів на залізничній колії знаходилися 2 предмета, схожих на гранатомети, 1- на тубус від гранатомета та 8 мішечків з вмістом, схожим на порох, загальною вагою понад 4 кг», - розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.

«Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція з’ясовує походження небезпечної знахідки», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 4 липня 2016 року близько 20.00 год в закинутому приміщенні по вулиці Шевченка, 83 діти знайшли предмет, схожий на гранатомет РПГ-18.

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі