Місто

У Житомирі з 1 серпня можуть з’явитися нові види проїзних з визначеною кількістю поїздок

29 June 2017, 17:13

Житомирська влада планує затвердити та встановити з 1 серпня 2017 року нові види та кількість поїздок в електротранспорті.

Проект рішення виконавчого комітету «Про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів послуг) в міському громадському транспорті» опублікований на сайті Житомирської мерії 29 червня 2017 року.

«Відповідно до законів України «Про міський електричний транспорт», «Про автомобільний транспорт», статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 15.02.2017 №139 «Про затвердження Порядку функціонування автоматизованої системи оплати проїзду в міському електричному транспорті у м. Житомирі» виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Встановити з 1 серпня 2017 року види та вартість проїзних квитків (пакетів послуг) в міському громадському транспорті згідно з додатком.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 02.06.2016 №472 «Про затвердження вартості місячних проїзних квитків в міському пасажирському електротранспорті».

3. Управлінню по зв’язках громадськістю міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, у Житомирському ТТУ розповіли, де можна поповнити електронні проїзні квитки.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня минулого року у Житомирі затвердили вартість єдиного проїзного квитка на електротранспорт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі