Місто

У Житомирі хочуть списати дитячі майданчики, які встановлювали в 2014 році

6 July 2017, 10:31

У Житомирі хочуть списати дитячі та сміттєзбірні майданчики, які знаходяться на балансі ЖЕКів.

Відповідний проект рішення виконкому 3 червня опублікований на сайті міської ради.

«Дозволити комунальному підприємству «Виробниче  житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 5» Житомирської міської ради списати та зняти з балансу підприємства непридатний для експлуатації дитячий майданчик 2006 р., який розташований по вул. Троянівській, 18 (Якіра) залишкова вартість 0,00 грн. Дозволити комунальному підприємству «Виробниче  житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 16» Житомирської міської ради списати та зняти з балансу підприємства непридатний для експлуатації дитячий майданчик 2008 р., який розташований по вул. Великій Бердичівській, 41, залишкова вартість 0,00 грн. Дозволити комунальному підприємству «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 14» Житомирської міської ради списати та зняти з балансу підприємства непридатні для експлуатації дитячі майданчики  та елементи дитячого майданчика згідно з додатком», - зазначається у проекті рішення.

В додатку – чотири адреси, за якими у 2014 році були встановлені ігрові майданчики чи елементи майданчиків, вартість яких на той час становила від 20 тис. грн до 3 тис. грн.

 

Крім того, ЖЕКу №8 планують дозволити списати непридатні для подальшого використання три сміттєзбірні майданчики, залишкова вартість який становить 4 тис. 320 грн.

 

«Списати основні засоби без оприбуткування матеріалів через непридатність їх для подальшого використання», - зазначається у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, на початку цього року виконком дозволив списати три дитячі майданчики, один з яких у 2014 році за депутатські кошти встановив Володимир Михалець. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі