Події

Через «недозволену» риболовлю коростенець отримав вогнепальне поранення

10 July 2017, 12:48

Увечері 6 липня у селі Берестовець Коростенського району 40-річний житель райцентру отримав вогнепальне поранення, поконфліктувавши з місцевими через риболовлю.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирської області.

«На місці події поліцейські з’ясували, що чоловік приїхав до села на риболовлю разом з друзями. Однак через це у них виник конфлікт з місцевими жителями, які не дозволяли їм рибалити. Познайомившись із ними, заїжджі рибалки запросили їх до столу, де разом вживали спиртне. Проте згодом гуртом знову стали «розбиратися», кому тут дозволено рибалити. У результаті один із місцевих жителів застосував зброю і поранив опонента», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка доставили до лікарні із ушкодженням передньої черевної стінки, паху та лівого стегна.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ.

Поліцейські встановили місце перебування стрілка, який відразу після події втік. 7 липня його затримали, а рушницю вилучили.

«Підозрюваний – 52-річний житель села Берестовець. Свою провину він визнає, зброю зберігав без будь-яких дозвільних документів. Нині йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі», – уточнюють у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Гаврилівка Вишгородського Київської області району два куми напідпитку відправилися на нічне незаконне полювання. Озброєні мисливськими рушницями чоловіки планували повернутися додому з лісу з трофеєм, натомість один із них привіз додому свого 34-річного товариша з вогнепальним пораненням в області черевної порожнини.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі