Місто

На Чуднівській у Житомирі власники заблокували МАФ автівками та не дають його демонтувати

11 July 2017, 16:17

11 липня у Житомирі по вулиці Чуднівській, 129-б збираються демонтувати МАФ. Власники вирішили цьому протидіяти, заблокувавши кіоск автівками.

Про це повідомляє журналістка Житомир.info, котра перебуває на місці події.

«Власники МАФу заблокувати його автівками та не допускають, щоб його демонтували. Між місцевими жителями відбуваються протистояння, бо хтось – за, а хтось – проти демонтажу. Власники МАФу стоять на своєму: демонтувати не дадуть, бо подали до суду на скасування рішення виконкому про демонтаж. На місці також присутні члени виконкому Руслан Годований і Наталія Волинець, директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський і депутат облради Володимир Кропивницький. Поліція слідкує за правопорядком», – інформує журналістка.

Як повідомляв Житомир.info, після засідання міськвиконкому 21 червня мер Житомира Сергій Сухомлин говорив, що у рішенні виконкому є пункт, по якому КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» має у найкоротший термін прибрати скандальний МАФ, але в опублікованому на сайті міськради рішення цього пункту немає. За розпорядженням мера Сергія Сухомлина була проведена службова перевірка щодо підготовки рішення про відміну паспорта прив’язки МАФу по вулиціЧуднівській, 129-б. Відтак, двом чиновникам Житомирської міської ради зменшили премію на 50%. При цьому мер запропонував головному архітектору Житомира написати заяву на звільнення. 4 липня на сайті міськради опублікували розпорядження міського голови про звільнення Євгенії Черкасової.

Детальніше дивіться  у сюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі