Події

На пожежі в Житомирській області врятували двох чоловіків: у батька опіки, в сина зламані ребра

17 July 2017, 14:22

У ніч на 17 липня згорів житловий будинок у селі Забілоччя Радомишльського району Житомирської області.

Про це 17 липня написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«17 липня о 01:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Забілоччя Радомишльського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які побачили охоплену вогнем будівлю. На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплений будинок. Також з’ясувалось, що внаслідок пожежі травмовано двоє чоловіків. Зокрема, 66-річний мешканець отримав опіки внаслідок того, що самостійно не міг залишити приміщення. Чоловіка з палаючого будинку витягли сусіди. А його 45-річний син у задимленому приміщенні втратив орієнтацію і не зміг найти вихід, тому вистрибнув у вікно. При падінні він зламав 3 ребра і отримав забій грудної клітини», - інформують рятувальники.

До прибуття медиків бійці ДСНС надали травмованим першу долікарську допомогу, після чого швидка госпіталізувала їх до опікового та травматологічного відділень Радомишльської центральної районної лікарні.

О 02:33 пожежу локалізували та ще через дві години - ліквідували. Вогонь повністю знищив будинок, - пишуть в УДСНС. На ліквідацію загоряння залучалися 5 рятувальників та одна пожежна машина.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2017 року селянин, якого родич витягнув з пожежі, повернувся до палаючого будинку і згорів. Нещодавно від удару блискавки загорівся будинок біля «Ліктрав» у Житомирі, а в ніч на 17 липня на розі вулиць Івана Мазепи та Довженка у Житомирі сталась пожежа в триповерховому приміщенні колишньої школи.

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі