Місто

Екс-депутат Житомирської міськради під виглядом клірика вимагає з людей гроші, - єпархія УПЦ КП

21 July 2017, 12:07

Управління Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату попереджає віруючих та духовенство про афериста Василя Дехтяренка.

Про це 20 липня написав офіційний сайт Житомирської єпархії УПЦ КП.

«Житомирське єпархіальне управління отримало інформацію, що дана особа, іменуючи себе кліриком нашої єпархії, вимагає гроші у людей. Враховуючи вище викладене повідомляємо, що ДЕХТЯРЕНКО ВАСИЛЬ МИКОЛАЙОВИЧ НЕ НАЛЕЖИТЬ І НІКОЛИ НЕ НАЛЕЖАВ до кліру Житомирської єпархії УПЦ Київського Патріархату. Також ЗАСТЕРІГАЄМО духовенство і мирян Житомирської єпархії ВІД ДУХОВНОГО СПІЛКУВАННЯ ЗІ ДЕХТЯРЕНКОМ ВАСИЛЕМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ та від входження з ним у будь-які фінансові відносини», - йдеться в повідомленні за підписом прес-служби Житомирської єпархії.

Оголошення даного змісту 20 липня розмістили поблизу Михайлівського собору.

Скрін з сайту Житомирської єпархії УПЦ КП

Нагадаємо, Василь Дехтяренко був депутатом Житомирської міської ради від «Батьківщини», звідки у 2010 році перейшов в ряди Патрії регіонів, а в 2014-му заявив про свій вихід і звідти.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року Василь Дехтяренко подав до міської ради петицію щодо будівництва храму «Пам’яті загиблих в АТО», яку пообіцяли винести на розгляд сесії, однак пізніше мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що зустрівся з сім’ями загиблих і окремий храм їм не потрібен.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі