Культура

Житомирська ОДА може оплатити добові та проїзд на фестиваль «Бандерштат»

26 July 2017, 09:50

Голова постійної комісії з гуманітарних питань, депутат обласної ради Олена Галагуза у прес-центрі обласної ради 25 липня анонсувала фестиваль «Бандерштат».

Про це повідомляє прес-служба облради.

«Олена Галагуза, яка є  офіційним представником оргкомітету фестивалю в нашій області, розповіла представникам ЗМІ про його особливості, основні заходи. На фестивалі виступатимуть Бумбокс, Воплі Відоплясова, Тартак, Антитіла, O.Torvald, Скрябін та інші. Захід відбуватиметься у с. Рованці Волинської області протягом трьох днів з 4 по 6 серпня. Вхід на територію фестивалю – 500 грн (ціна за 3 дні)», - йдеться у повідомленні.

Детальніше про фестиваль та як туди потрапити читайте тут  

Депутат зазначила, що делегація від нашої області познайомить учасників фестивалю із Житомирщиною, представить виставку про Олега Ольжича та новий колаж «Патріотична Житомирщина».

«Начальник управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь повідомила, що у цьому році є 10-12 тис. грн на участь делегації у фестивалі, а управління має змогу оплатити проїзд учасників та добові, за вхід необхідно платити самим учасникам», - інформує облрада.

Наразі є вже шість бажаючих відвідати фестиваль, заявки на поїздку приймаються  до 30 липня.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року до Луцька на фестиваль «Бандерштат» їздила делегація із Житомирської області, у складі якої були журналісти, громадські активісти та учасники АТО. 

 

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі