Влада

Результати сесії Житомирської облради представники поліції та прокуратури обговорили на спільній нараді

28 July 2017, 11:09

27 липня після сесії Житомирської обласної ради поліція та прокуратура провели спільну нараду з земельних питань.

Про це на своїй сторінці у фейсбук ввечері 27 липня написав начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Одне з актуальних питань, що звучало сьогодні і на сесії обласної ради, відразу по її завершенню обговорили на спільній нараді керівників прокуратури та поліції області – законність та протидія злочинності у сфері діяльності с/г підприємств, у тому числі щодо самовільного захоплення земельних ділянок. Основна проблема таких проваджень – їх тривале розслідування, що обумовлено необхідністю проведення низки довготривалих експертиз та інших слідчих дій. Визначились із станом цієї роботи та прийняли рішення про створення спеціальної міжвідомчої робочої групи з питань протидії правопорушенням у сфері земельних відносин», - поінформував Вячеслав Печененко.

Крім начальника ГУНП у нараді також взяли участь заступник прокурора області Віталій Мякішев та заступник голови облдержадміністрації Олексій Ясюнецький.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії обласної ради 27 липня депутати голосували за висловлення недовіри керівництву обласного управління Держгеокадастру, призупинення виділення земельних ділянок у кількох населених пунктах області та звернення до правоохоронних органів щодо розслідування ситуації із земельними ділянками.

 

Фото з фейсбуку Вячеслава Печененка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі