Місто

На Польовій у Житомирі черговий порив: вода тече третій день

31 July 2017, 13:01

У Житомирі на Польовій 28 липня стався черговий порив, вода з-під асфальту тече вже третій день.

Про це Житомир.info зранку, 31 липня, розповіли жителі Польової.

«На Польовій вода по вулиці Лук'яненка вже 3-й день тече прямо по асфальту. На Смолянці вже озеро невелике», - розповів читач.

У Житомирському водоканалі 31 липня Житомир.info сказали, що про проблему знають.

«Дійсно, там є порив. Ремонтна бригада буде дивитися, якщо можна зробити без відключення води – то не перекриватимемо воду, якщо ж ні – то потрібно буде перекрити», - сказала диспетчер водоканалу.

Фотокореспонденту Житомир.info місцеві жителі розповіли, що прорив стався у п'ятницю, 28 липня, і станом на 11:30, 31 липня, водоканал так і не почав ремонтувати.

«Прорвало 28 липня, і станом на сьогоднішній день водоканал так і не почав ремонтувати. Також люди кажуть, що прорвала питна вода, і бідкаються, хто за неї буде платити. Вода стікає по вулиці Лук'яненка на Селецьку та на Смолянський майдан. 1 порив: навпроти будинку по вулиці Лук'яненка, 5. Прорвало недалеко від стадіону ПТУ. Вода стікає в дощовий колектор вздовж будинку. 2 порив: трохи вище, біля стадіону ПТУ, огороджений стрічкою, вода тече на Смолянський майдан. 3 порив: вище стадіону, вода вже не тече, лишилися калюжі», - розповіла фотокореспондент Житомир.info.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 26 липня заступник міського голови Олександр Фещенко розповідав про те, що ремонтні роботи закінчать до 8 ранку 27 липня і жителі Польової отримають воду. Проте на ранок роботи продовжувалися і води в кранах житомирян не було. Проте все ж, о 16:30, 27 липня у водоканалі повідомили, що ремонтні роботи закінчені і вода в кранах жителів Польової вже є.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі