Місто

Заступник мера Житомира сподівається, що ремонт мережі закінчать до ранку 27 липня і водопостачання на Польовій відновлять

26 July 2017, 19:05

Ремонтні роботи, внаслідок яких мікрорайон Польова опинився без водопостачання, сподіваються закінчити до 8 ранку 27 липня. Про це під час брифінгу 26 липня повідомив заступник мера Житомира Олександр Фещенко. Чиновник розповів, що ремонтна бригада усунула аварію на водогоні в районі вулиці Івана Гонти, втім, повністю завершеними їх вважати ще не можна.

Олександр Фещенко також розповів, коли на Польовій відновлять водопостачання.

«Планували закінчити роботи по усуненню аварійної ситуації сьогодні до другої години дня. Зараз ви ще бачите, що ми ще не встигаємо. Зараз у нас заплановані наступні заходи: ми вже фактично на завершальній стадії. Трубу поклали, але там ще потрібно деякі роботи завершити, щоб вони мали капітальний характер. Ми зараз маємо змогу подати воду мешканцям міста, щоб вони, прийшовши з роботи могли набрати. Плануємо розпочати з 17:30 до 22:00 подавати воду. З 22:00 і до ранку наступного дня ми знову припинимо водопостачання. Я думаю, що до 8:00 ми повинні подати воду. Підвіз води вчора був організований. В нас було крім цього пориву і цієї аварійної ситуації, на жаль, ще одна мережа водогону за адресою Героїв Десантників на Богунії. Там теж достатньо великий діаметр труби. Там група житлових будинків теж знаходилась без води. Відбувався підвіз води як на Богунію, так і на нижню Польову. Всі заявки приймаються в міський інформаційний центр і звідти формується графік виїзду машин. Особисто я спілкувався із мешканцями востаннє пів на дванадцяту ночі на вулиці Героїв Десантників. Ще підвіз води був організований. Тобто, ось останній контакт, я маю на увазі, що пізніше вже недоречно було телефонувати. Ми сьогодні воду подаємо, люди матимуть змогу набрати і поповнити запаси води. Завтра, я думаю, що ми таку проблему усунемо», - сказав заступник Житомирського міського голови Олександр Фещенко.

Фото Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі