Влада

Ігор Гундич в Андрушівці представив нового голову РДА

1 August 2017, 09:31

1 серпня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич в Андрушівському районі представив громадськості нового голову РДА Катерину Курсон.

Про це пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації 1 серпня на своїй сторінці у Facebook.

«Я не просто так особисто представляю нових керівників районів. Я ставлю персональні завдання головам РДА. І від того, як вони вкладаються у визначені мною дедлайни, залежить наша подальша співпраця», – сказав Ігор Гундич.

Під час робочої поїздки до району Ігор Гундич має відвідати агропромислове підприємство та підприємство, що займається каменеобробкою.

Нагадаємо, 21 липня 2017 року президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про призначення Катерини Курсон головою РДА з випробувальним терміном в 1 місяць.

Як повідомляв Житомир.info, Катерина Курсон - помічник на громадських засадах народного депутата від Бердичівського округу Олександра Ревеги (фракція Блоку Петра Порошенка). На місцевих виборах 2015 року вона балотувалася від БПП до обласної ради та була першим номером у списку кандидатів від президентського блоку до Андрушівської районної ради. Обрана депутатом Андрушівської райради. За даними Нацагентства України з питань державної служби, в травні 2017 року вона була єдиним кандидатом на посаду голови Андрушівської РДА.

Катерина Курсон вже очолювала Андрушівську РДА: в липні 2006 року президент Віктор Ющенко призначив її головою Андрушівської райдержадміністрації, в квітні 2010 року президент Янукович звільнив Курсон з цієї посади.

Фото зі сторінки у Facebook Ігоря Гундича

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі