Події

У Житомирській області під час відпочинку з родиною 2-річний хлопчик отримав смертельне поранення

2 August 2017, 16:04

У лісі поблизу Баранівки під час відпочинку на природі стався нещасний випадок, в результаті якого помер 2-річний хлопчик.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Днями батько взяв у ліс двох дітей, на природі збиралися щось смажити. Для цього треба було ломом щось забити в землю. Лом від удару тріснув і частина влетіла в живіт 2-річному синові. Дитину відвезли в лікарню, але після операції він помер», - розповіли читачі.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«1 серпня до поліції надійшло повідомлення з Баранівської лікарні про те, що в реанімаційне відділення доставлено дитину, 2015 р.н., з проникаючим пораненням живота. Після хірургічного втручання, о 13:00, дитина померла в реанімації. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що зранку у лісовому масиві відпочивала родина: мати, 1997 р.н., та батько, 1995 р.н. Нещасний випадок стався внаслідок відлітання металевого уламку, який забивав батько. Розпочата перевірка», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 24 липня на трасі Київ-Чоп в Житомирській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули діти водія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі