Місто

На суд щодо перейменування вулиць Житомира пенсіонери прийшли з плакатом «Фашизм не пройде»

4 August 2017, 12:33

4 серпня в Корольовському районному суді м.Житомира відбуваються дебати у справі про скасування розпорядження мера щодо перейменування вулиць.

«Максимально мобілізовані комуністи, вони зараз «заб’ють» всю залу засідань», - йдеться у відео, яке на своїй фейсбук-сторінці опублікував житомирський активіст Валерій Арушанян.

Кілька десятків пенсіонерів, які є активними учасниками мітингів на підтримку КПУ, пришли на судове засідання з плакатами6 «Фашизм не пройде», «Поверніть вулицям Житомира імена дійсних героїв і визволителів», «Нас звільняла від фашистів Червона армія і радянські партизани».

Нагадаємо, 21 червня цього року Корольовський районний суд завершив розгляд справи про перейменування вулиць в Житомирі по суті та допитав усіх свідків по справі. На 4 серпня були призначені дебати сторін для винесення остаточного рішення.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року мер Житомира підписав розпорядження про перейменування 87 вулиць. У Корольовському райсуді є два позови до мера Житомира щодо скасування цього розпорядження. 3 лютого 2017 року в Корольовському районному суді м. Житомира розглядали справу про перейменування вулиці Маликова

Фото та відео з фейсбуку Валерія Арушаняна

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі