Місто

Житомирський гідропарк зачищають від аварійних дерев, всього їх зріжуть близько сотні

8 August 2017, 14:59

У житомирському гідропарку 8 серпня обіруч від пішохідної алеї лежать зрізані стовбури та соснові гілки. Ріжуть дерева і вглиб парку, за дорослим пляжем.

Що відбувається, пояснила новий директор КП «Парк» Житомирської міськради Світлана Ольшанська.

«Працівники «Зеленбуду» видаляють аварійні та сухі дерева згідно акту обстеження зелених насаджень, який був складений комісією в складі представників екологічної інспекції та Житомирської міськради, головою комісії є Олександр Фещенко. Всього буде зрізано близько 100 дерев, вони всі промарковані на видалення. Кілька дерев підлягають кронуванню, але зараз цю процедуру робити не можна, тому кронуємо восени», - пояснила Світлана Ольшанська.

З її слів, акт обстеження дерев у гідропарку був складений ще в минулому році, але роботи не були проведені у зв’язку з недофінансуванням. Зараз кошти надійшли і роботи проводяться.

Нагадаємо, у 2016 році виконком погодив видалення 194 дерев у житомирському парку культури і відпочинку ім. Гагаріна. Зараз мова йде про гідропарк, це два різних акти обстеження, - уточнює Світлана Ольшанська.

Як повідомляв Житомир.info, ФОП Іванін Павло Володимирович з Донецької області може стати переможцем відкритих торгів Житомирського спецкомбінату з кронування та видалення дерев на Польському кладовищі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі