Влада

Сухомлин розпорядився оприлюднювати на сайті Житомирської мерії всі розпорядження, крім «внутрішніх»

11 August 2017, 16:24

З 10 серпня на сайті Житомирської міської ради публікуватимуть всі розпорядження міського голови Сергія Сухомлина, крім тих, які стосуються внутрішньоорганізаційних питань.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 10 серпня.

Міський голова розпорядився оптимізувати процес оприлюднення своїх розпоряджень шляхом невідкладного, не пізніше 5 робочих днів, оприлюднення на офіційному сайті мерії.

«Відділ організаційно-протокольної роботи Житомирської міської ради спрямовувати розпорядження міського голови до управління по зв’язках з громадськістю міськради для оприлюднення на офіційному веб-сайті міськради невідкладно, але не пізніше 5 робочих днів з дня їх підписання міським головою, окрім тих, які стосуються внутрішньоорганізаційних питань», - йдеться в документі.

При візування проектів розпорядження міського голови, що стосуються внутрішньоорганізаційних питань, юридичний департамент міськради проставлятиме відмітку «не підлягає оприлюдненню».

Минулорічне розпорядження «Про оприлюднення розпоряджень міського голови» визнано таким, що втратило чинність.

Контролюватиме процес оприлюднення розпоряджень керуюча справами Житомирського виконкому Ольга Пашко.

Нагадаємо, станом на 8 лютого 2017 року на сайті Житомирської міської ради були опубліковані 13 розпоряджень з 90 підписаних.

Як повідомляв Житомир.info, на початок 2017 року місто Житомир значилося серед аутсайдерів щодо публікації відкритих даних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі