Події

У райцентрі Житомирської області приїжджі чоловіки влаштували розбірки з підприємцем: є загиблий і травмований

12 August 2017, 12:12

Поліція розслідує обставини конфлікту в селищі Пулини Житомирської області, у ході якого один чоловік загинув, а інший госпіталізований.

Про це 12 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«11 серпня у селищі Пулини четверо приїжджих молодиків влаштували розбірки із місцевим підприємцем. У результаті останній із травмами знаходиться у лікарні, один з приїжджих загинув від отриманих ножових поранень, інший - затриманий. Ще двох учасників події правоохоронці розшукують», - інформує поліція.

Близько 18.45 до поліції надійшла інформація про доставлення до Хорошівської лікарні 21-річного жителя м. Коростеня із ножовими пораненнями, від яких чоловік помер. Під час з'ясування всіх обставин працівники слідчо-оперативної групи дізнались, що разом із загиблим до лікарні приїхав його молодший брат, 15-річний коростенець. Нині він дає свідчення поліцейським.

«За попередніми даними, четверо жителів Коростенського району, серед яких і загиблий, приїхали до селища Пулини. На одній з вулиць цілеспрямовано перестріли 36-річного місцевого підприємця, якому після короткої суперечки почали наносити удари битами. У руках молодиків, за словами чоловіка, був також пістолет. Захищаючись, він застосував ножа, яким і поранив двох із нападників. Для одного із них згодом ці поранення виявились фатальними», - повідомляє відділ комунікації.  

Незважаючи на такі обставини, конфлікт продовжився біля лікарні, куди спочатку самостійно на власному авто приїхав підприємець, а слідом за ним і приїжджі молодики. Місцевого чоловіка госпіталізували із попереднім діагнозом перелом щелепи, рвані рани голови, садна тулуба та ніг. Нападники поспішили втекти.

Свого пораненого поплічника уже без свідомості молодики доставили до Хорошівської лікарні, де й залишили із молодшим братом. Нині він затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Попередня кваліфікація подій – ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) та ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають пошуки двох інших учасників конфлікту, - інформує поліція. Також правоохоронці проводять необхідні слідчі дії для об’єктивного встановлення усіх обставин. За однією з версій, причиною конфлікту стали боргові зобов'язання підприємця. Нині ця інформація перевіряється.

Як повідомляв Житомир.info, 10 серпня цього року в селі Клочки Народицького району Житомирської області чоловік поранив ножем іншого через сварку за місце в кафе.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі