Події

Житомирського патрульного будуть судити за зламану ногу під час новорічного святкування

22 August 2017, 18:07

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно працівника управління патрульної поліції м. Житомира Департаменту патрульної Нацполіції України, який заподіяв необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження жителю Пулинського району.

Про це 22 серпня повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що під час новорічного святкування на майдані імені С.П. Корольова у м. Житомирі у жителя Пулинського району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт із патрульною поліцією. Один з поліцейських вирішив доставити його до відділу детоксикаційної допомоги місцевої лікарні для витвереження, у зв’язку з чим  одягнув на нього кайданки та помістив у службовий автомобіль. Однак, закриваючи дверцята авто, зламав чоловіку кістку стопи. Злочин було викрито працівниками Управління внутрішньої безпеки Департаменту  внутрішньої безпеки Нацполіції України», - інформує прокуратура.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ст. 128 КК України 21.08.2017 направлено до суду для розгляду по суті. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 2 років.

Як повідомляв Житомир.info, кілька тисяч житомирян в новорічну ніч прийшли на майдан Корольова, щоб відсвяткувати на Різдвяному ярмарку початок 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі