Влада

Губернатор Житомирської області показав нову синьо-жовту підсвітку на ОДА за майже 300 тисяч бюджетних гривень

23 August 2017, 09:38

У Житомирі провели тестування нової синьо-жовтої підсвітки на будівлі облдержадміністрації.

Про це на своїй сторінці у Facebook 23 серпня написав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

«Провели тестовий запуск. Як на мене, непогано вийшло. Сьогодні о 21.00 годині разом із вами, із родинами Героїв, із Геннадій Зубко, Анастасія Костянтинівна (Анастасія Приходько), Володимир Ширма, Сергей Сухомлин відкриватимемо пам’ятний знак Героям Небесної Сотні та підсвітимо синьо-жовтим прапором Житомирську ОДА. Без квітів. Без покладань», - написав губернатор.

Як повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації, на відкритті пам’ятника Героям Небесної Сотні на майдані Корольова чекають віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, який 23 серпня перебуватиме в області з робочим візитом.

«Відкриття відбудеться о 21 годині 23 серпня на майдані С.П. Корольова. Запрошуємо житомирян та гостей міста відкрити пам’ятник разом. Закликаємо прийти у національному одязі – вишиванці, та з державною символікою – синьо-жовтими прапорами та іншими елементами», - повідомляє ОДА.

Нагадаємо, у червні 2017 року Житомирська ОДА оголосила тендер з реконструкції підсвітки фасаду адмінбудівлі на 287 тис. грн. У липні відбулася допорогова закупівля - роботи проводило житомирське ТОВ «ООО «Блиском».  
 
15 серпня 2017 року на майдані Корольова привезли металеві конструкції пам’ятника Героям Небесної Сотні - два восьмиметрові триптихи, які сягають другого поверху. Пам’ятник почали встановлювати 11 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, триптих до пам’ятника Героям Небесної Сотні виготовлений з кортенової сталі – так званого «вічного» металу.

Фото зі сторінки Гундича в соцмережі

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі