Влада

Фахівці Держпродспоживслужби перевірили одну з АЗС у Житомирській області та оштрафували підприємця

29 August 2017, 16:53

Спеціалісти головного управління Держпродспоживслужби перевірили одну з АЗС, яка знаходиться на території Житомирської області та склали штраф на посадову особу.

Про це інформує прес-служба головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області.

«Спеціалістами відділу ринкового та метрологічного нагляду ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено позаплановий захід на АЗС за зверненням споживача на предмет перевірки дотримання метрологічних вимог до законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, відповідно вимог Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність». Проведеною позаплановою перевіркою встановлено експлуатацію не повірених засобів вимірювальної техніки (ЗВТ), а саме: манометра електроконтактного, що не відповідає вимогам частини 2 статті 8 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність». Головним управлінням Держпродспоживслужби в Житомирській області винесено припис суб’єкту господарювання, яким зобов’язано провести повірку законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації. Відповідно до ст. 172 Кодексу України про адміністративні правопорушення – до посадової особи підприємства – застосовано штраф», - повідомили фахівці.

Фото з сайту Держпродспоживслужби у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 року Держпродспоживслужба оштрафувала підприємця з Житомира, який торгує електричним обладнанням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі