Події

Поблизу Житомира патрульний автомобіль врізався у колесовідбійник

4 September 2017, 10:05

2 вересня неподалік Житомира автомобіль патрульної поліції врізався у колесовідбійник.

Про це інформує dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook.

«ДТП сталося 02.09.2017, приблизно о 07:20 ранку під Житомиром. Патрульний поліцейський, переслідуючи порушника, не впорався з керуванням та службовим автомобілем Hyundai на повороті врізався в огорожу. У патрульного автомобіля були несправності ходової і абсолютно лиса гума», - йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції Житомира інформацію про ДТП Житомир.info підтвердили.

«Дійсно, дорожньо-транспортна пригода трапилася 2 вересня близько 7 ранку поблизу Житомира на трасі Київ-Чоп, відрізок дороги між Кочеревом на Коростишевом. Патрульний поліцейський на службовому автомобілі Hyundai Sonata не впорався з керуванням та в’їхав у колесовідбійних. Потерпілих в ДТП немає. В автомобіля механічні пошкодження. На місці події були складені всі відповідні адмінпротоколи, розпочато розслідування щодо встановлення всіх обставин події», - розповів речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 2 квітня близько 17:00 біля магазину «Еко-маркет», що по вулиці Леха Качинського, сталася ДТП за участю іномарки Infiniti та автомобіля патрульної поліції.

Фото зі сторінки у Facebook dtp.kiev.ua

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі