Місто

Мер Житомира вже зареєструвався на забіг у Космомарафоні до Дня міста

4 September 2017, 11:56

Мер Сергій Сухомлин вже зареєструвався на забіг у Космомарафоні, який вдруге пройде в Житомирі до Дня міста.

Про це Житомир.info повідомив член оргкомітету Космічного напівмарафону Олександр Рєвнівцев.

«Мер Житомира в п’ятницю, 1 вересня, підтвердив свою участь у Космомарафоні і зареєструвався на забіг 5 км», - сказав Рєвнівцев.

За його словами, на кількість зареєстрованих учасників Космомарафону-2017 вже перевершила минулорічну.

«На сьогодні зареєстровано 250 учасників на забіг 21,1 км, на дистанцію 5 км – 120 людей, на корпоративні забіги (2,5 км) – 16 підприємств та організацій, деякі реєструють по 4-5 команд від підприємства. На дитячі забіги вже є більше 500 учасників. Реєстрація триває до 23.00 год. 5 вересня», - наголосив Олександр Рєвнівцев.

Отримати стартові пакети учасники мають нагоду 9 вересня (субота) з 10.00 год. по 20.00 год. на першому поверсі Житомирської міської ради (майдан Корольова, 4/2). Для підтвердження реєстрації та отримання стартового пакету необхідна медична довідка та паспорт.

Нагадаємо, організатори Космомарафону шукають волонтерів для допомоги у реєстрації бігунів, видачі стартових пакетів , забезпечення чіткої функціональності на стартовому містечку, спортивному містечку та дитячих локаціях. 

Як повідомляв Житомир.info, минулого року мер Житомира Сергій Сухомлин пробігти 21 км першого Космічного напівмарафону, але після фінішу потрапив до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі