Місто

У Житомирі перекриють рух транспорту по всій дистанції другого Космічного напівмарафону, - Ковальчук

8 September 2017, 10:03

У неділю, 10 вересня, в період з 6:00 до 16:00 год. в Житомирі тимчасово припинять рух тролейбусів в напрямку гідропарку та до 19 години змінять рух автобусних маршрутів № 25, № 30 та № 44.

Про це 8 вересня повідомив сайт міськради.

Рух автобусів направлять по вулиці Троянівській (Якіра) через Подільський міст. Цього дня 

У коментарі Житомир.info начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук розповіла, що на час другого Космічного напівмарафону 10 вересня перекриють рух на всіх дистанціях напівмарафону.

«Рух уздовж всіх дистанцій напівмарафону (забігів на 21,1 км, 5 км, 2,48 км (корпоративний) та 317 м (шкільні естафети) - ред.) 10 вересня буде перекритий. Якщо майдан Соборний перекриють вже 9 вересня, то саму дистанцію - з 5 ранку 10 вересня. Уздовж всього маршруту на кожному перехресті стоятимуть патрульні, а в проміжках додатково будуть виставлені волонтери для контролю за рухом. Сама траса буде перекрита з 5 години ранку орієнтовно до 15 години. Як тільки останній бігун перетне фінішну пряму, рух транспорту буде відновлений. Усі управління та департаменти, задіяні в цьому процесі, в тому числі патрульна поліція і ТТУ, завчасно попереджені, всім роздані карти з маршрутом напівмарафону, на дистанції будуть виставлені дорожні знаки», - розповіла Ковальчук.

Які ще вулиці будуть перекриті з 8 по 10 вересня у зв’язку з святкуванням Дня Житомира, читайте тут.

Програму «Діалоги» з Іриною Ковальчук стосовно програми до Дня міста та другого Космічного напівмарафону дивіться тут.

Карта забігу на 21,1 км:

 

Карта забігу на 5 км:

Карта забігу на 2,48 км:

Карта забігу на 317 м:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі