Місто

На заводі «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі підвищили середню зарплату і планують набрати ще 800 людей

11 September 2017, 11:40

Нові можливості та вища зарплатня – такі новини для житомирських працівників «Кромберг енд Шуберт» підготувало керівництво заводу. Підчас зустрічі з колективом технічний директор підприємства Славомір Качмарек розповів працівникам про відкриття нового проекту Seat Ateca.

«Це наш проект, котрий стартує у 2018 році, і ми його отримали через дуже добру працю підприємства «Кромберг енд Шуберт Житомир», - сказав технічний директор підприємства Славомір Качмарек.

«Щодо матеріальної мотивації хочу вам сказати, що наша ціль - стати одним із кращих платників і найкращим підприємством у Житомирі. Керівництво компанії реагує на зміни, які торкаються нашого життя, зокрема - рівень оплати праці. Ми йдемо поступово до цього. І 1 вересня - це є одним із етапів, коли ми підвищили в цілому по компанії заробітні плати на 20%. Наша ціль - за умови відпрацювання повного місяця та за умови виконання плану на 100% вийти на рівень 10 тис грн з податками, і 8 тис грн на руки. Це наша ціль. І ми будемо максимально працювати для того, щоб ця ціль була здійснена», - розповів керівник відділу управління персоналом Максим Козирєв.

На підприємстві переконані, саме у командній роботі людей, які відповідально ставляться до своєї справи і постійно розвиваються, полягає міць компанії «Кромберг і Шуберт». Тож запрошують на роботу житомирян, які зможуть працювати над новим проектом.

«Це для нас новий крок в кар'єрі «Кромберг енд Шуберт». Чому? Seat вперше буде випускатися в корпорації «Кромберг енд Шуберт». Це невеликий проект, лише 800 робочих місць. Але дуже важливий, тому що це перший модуль на «Кромберг енд Шуберт», але в майбутньому це може бути великий проект, який дасть ще більше робочих місць для людей, які працюватимуть для «Кромберг енд Шуберт» Житомир - сказав Славомір Качмарек.

Активним та відповідальним людям, які прагнуть розвиватися, підприємство пропонує гідну зарплату, повний соціальний пакет та змістовне дозвілля.

«Кромберг енд Шуберт Житомир» є дуже показовим підприємством серед великої корпорації. Всі говорять про те, що наші люди дуже гарно працюють. Якщо ви подивитесь на будь-яку лінію, нема метушні. Вони працюють спокійно, вони працюють урівноважено, у них є загальна ціль, вони спілкуються дуже культурно, вони між собою знаходять спільну мову. Працівник, який є на заводі, він точно знає свої права, він знає, в яких умовах має працювати. Крім того, що він знає свою заробітну плату, і він її отримує, для нього організовується дозвілля, люди виїжджають на екскурсії по Україні, люди займаються спортом. Ми стараємося підтримувати свою марку, тримати цей прапор високо і ніколи його не опускати нижче», - зазначає PR менеджер підприємства Ольга Воєвуцька.

Набір нових працівників уже відкритий. На «Кромберг енд Шуберт» наголошують, щоб стати успішним, тут не важливий попередній досвід чи освіта кандидата, адже кожен, хто приєднується до команди, проходить тритижневе навчання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі