Події

Через повідомлення про замінування з житомирського автовокзалу евакуювали людей

13 September 2017, 11:56

13 вересня близько 11.45 з житомирського автовокзалу евакуювали людей через повідомлення про підозрілу поклажу.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Житомир.info.

На автовокзал прибули пожежні, поліція з собаками та карета швидкої допомоги.

Людей просять залишити приміщення автовокзалу, у камері схову якого начебто знаходиться замінована поклажа. Пасажири бідкаються, що не можуть забрати свої речі з камери, а автобуси відправляються.

Згодом стало відомо, що вибухотехніки шляхом гідроудару знешкодили рюкзак, однак вибухівки не виявили.

Читачі також повідомляють, що подібна перевірка відбувається в торговельно-розважальному центрі «Глобал UA» на Київській, 77. Небезпечний предмет начебто знаходиться на території закладу харчування «Час поїсти».

Зауважимо, що на сторінці ГУНП в Житомирській області в соцмережі 12 вересня повідомлялося про триденні масштабні антитерористичні навчання, які з 13 по 15 вересня пройдуть в регіоні.

«Житомирські поліцейські візьмуть участь у триденних масштабних антитерористичних навчаннях. Навчально-тренувальні заходи, організовані Координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Житомирській області, пройдуть на території регіону з 13 по 15 вересня. До участі у них залучені поліцейські, нацгвардійці, рятувальники, прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Тренування відбуватимуться в умовах, максимально наближених до реальних (виділено редакцією). Відтак правоохоронці звертаються до громадян з проханням із розумінням поставитися до окремих незручностей», - йшлося у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому з Баранівки до Житомира їхав «замінований» автобус, переполоху наробив нетверезий пасажир. Житомирський автовокзал «мінували» у 2011 та 2014 роках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі