Влада

Підполковник поліції розповів подробиці «замінування» житомирського автовокзалу та кафе у ТРЦ «Глобал UA»

13 September 2017, 13:02

Евакуація пасажирів житомирського автовокзалу та відвідувачів торговельно-розважального центру «Глобал UA» 13 вересня пов’язана із повідомленнями громадян про підозрілі предмети.

Про це у коментарі на місці події Житомир.info розповів відповідальний від керівництва головного управління Нацполіції в Житомирській області, начальник Кінологічного центру ГУНП, підполковник поліції Дмитро Александров.

«Надійшло повідомлення на лінію «102», що в камері схову центрального автовокзалу в Житомирі знаходиться підозрілий предмет – рюкзак. Були явні ознаки того, що там може знаходитись вибуховий пристрій. Вибухотехніки шляхом гідроудару знищили даний предмет, вибухових пристроїв виявлено не було. Які речі були в рюкзаку, поки не готовий сказати, бо спеціалісти ще працюють», - розповів Дмитро Александров.

На місці працювала слідчо-оперативна група, на місці події були зняті відбитки пальців, - додав підполковник.

Також він підтвердив, що до перевірки «замінування» автовокзалу правоохоронці попрацювали у ТРЦ «Глобал UA» на вулиці Київській, звідки надійшло повідомлення про підозрілу коробку.

«Громадянин повідомив про підозрілу чорну коробку на території кафетерію «Час поїсти» у ТРЦ «Глобал». Залучили кінологів, вибухотехніка і даний предмет знищили. Все робиться заради безпеки громадян», - сказав відповідальний від керівництва ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 13 вересня близько 11.45 з житомирського автовокзалу евакуювали людей через повідомлення про підозрілу поклажу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі