Місто

У міськраді попередили про повторне нанесення розмітки на головному майдані Житомира

15 September 2017, 13:21

У Житомирі 15 вересня ввечері на майдані Соборному комунальники повторно наноситимуть дорожню розмітку.

Про це інформує прес-служба Житомирської мерії.

«У зв’язку з повторним нанесенням розмітки на майдані Соборному з 20:00 год. 15 вересня буде ускладнено рух транспорту», - йдеться в інформації.

У коментарі Житомир.info директор КП «УАШ» Сергій Янушевич сказав, що повторне нанесення дорожньої розмітки було запланованим.

«Нанесення повторно дорожньої розмітки було запланованим для того, аби вона виглядала більш ефективнішою. Ви ж самі бачите, що після першого разу розмітка стерлася і має сумнівний вигляд. А перший раз малювали, щоб і водії звикли, а зараз, згідно з процедурою, маємо нанести повторну розмітку. Як такого перекриття руху в центрі міста не буде. Роботи розпочнуться ввечері, і за ніч плануємо встигнути все зробити. Також хочу наголосити, що в деяких місцях лінії розмітки будуть збільшені», - розповів Сергій Янушевич.

Нагадаємо, на майдані Соборному 28 липня комунальники проводили зрізання старої дорожньої розмітки за допомогою спецтехніки.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2017 року Верховна Рада змінила правила проїзду кругових перехресть: тепер перевага в русі на перехрестях, де організовано круговий рух, надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу. На головному житомирському майдані замалювали стару розмітку, проїзд дозволяли лише весільним кортежам. 24 липня транспорт на майдані Соборному в Житомирі почав рухатися за новою схемою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі