Влада

Гундич розпорядився призначити в.о. начальника управління культури Житомирської ОДА

18 September 2017, 16:27

В управлінні культури Житомирської ОДА є виконуючий обов’язки начальника – Неоніла Кучеренко.

Розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича про покладання обов’язків датоване 08.09.2017 р.

«Покласти тимчасово виконання обов'язків начальника управління культури на начальника відділу охорони культурної спадщини та релігій управління культури на Кучеренко Неонілу Володимирівну з 08.09.17», - йдеться у розпорядженні.

У декларації Неоніли Кучеренко за 2016 рік вказано, що вона має квартиру у Житомирі площею 60 кв. м. Заробітна плата за минулий рік становить 82 тис. 102 грн. Гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовим правочинами – 3481 грн, соціальна допомога – 18 тис. 856 грн. Отримані кредити у розмірі 3996 грн.

Нагадаємо, Тетяна Парфентієва – рідна сестра дружини віце-прем’єр-міністра Людмили Зубко, виграла конкурс на посаду в управлінні культури Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, управління культури Житомирської облдержадміністрації з початку цього року без начальника: голова облдержадміністрації Ігор Гундич 16 січня підписав розпорядження про звільнення Юрія Градовського з посади начальника управління культури. 7 вересня Гундич звільнив заступника начальника управління культури Світлану Дзядевич, яка була в.о., конкурс на посаду на той час ще не оголошувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі