Політика

Депутат Житомирської міської ради від РПЛ претендує на посаду керівника експертної групи в Мінрегіоні

25 September 2017, 12:17

Депутат Житомирської міської ради Ірина Ярмоленко (фракція Радикальної партії Олега Ляшка) претендує на посаду в Директораті з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Свою декларацію як кандидата на посаду керівника експертної групи моніторингу та аналізу реалізації політики в зазначеному Директораті Ярмоленко опублікувала в Єдиному державному реєстрі декларацій 20 вересня. 

Серед посадових обов’язків керівника експертної групи: формування та реалізація державної політики у сфері територіальної організації влади та імплементації національного законодавства до законодавства Європейського Союзу; визначення пріоритетних напрямів та державної стратегії розвитку системи територіальної організації влади; розроблення та законодавче визначення обґрунтованої територіальної основи діяльності органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади; розроблення пропозицій щодо визначення фінансових ресурсів необхідних для реалізації державної політики у сфері розвитку місцевого самоврядування та децентралізації влади, взаємодію з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Заробітну плату на цій посаді обіцяють на рівні 42 тис. грн: посадовий оклад – 6900 грн; надбавка за виконання особливо важливої роботи – 35 000-45 000 грн; надбавка за вислугу років – 3% посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50% посадового окладу; надбавка за ранг державного службовця – 500-800 грн. Також можливі виплати за додаткове навантаження та премії.

Як повідомляв Житомир.info, під час позачергової сесії Житомирської міської ради 14 вересня Ірина Ярмоленко обурювалася підготовкою до позачергових засідань та пропонувала вимірювати ефективність роботи колег-депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі