Події

У Житомирському районі міжнародний автобус насмерть збив жінку

25 September 2017, 12:27

За вихідні дні на автошляхах Житомирщини загинуло четверо людей.

Про це Житомир.info 25 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За попередніми даними, причинами фатальних ДТП стали недотримання Правил дорожнього руху, неврахування таких небезпечних факторів, як темна пора доби та погодні умови. Поліція розпочала досудові розслідування», - повідомляють в поліції.

За даними відділу комунікації, 24 вересня близько 5.30 на 19 км автодороги Житомир-Кам’янець-Подільський, поблизу с. Сінгурів Житомирського району, водій рейсового автобуса Bova, міжнародного сполучення, 47-річний житель Молдови, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїжджу частину поза пішохідним переходом. Унаслідок ДТП жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події, особу загиблої встановлюють.

23 вересня близько 8.15 на 24 км автодороги Новоград-Волинський-Староконстантинів, поблизу с. Климентіївки Баранівського району, водій автомобіля Mersedec Benz 312, 46-річний житель м. Баранівки, не впорався з керуванням, унаслідок чого мікробус з’їхав на узбіччя, врізався в дерево й перекинувся. У результаті ДТП водій автомобіля загинув. Пасажира буса, 40-річного жителя райцентру, з травмами різного ступеню тяжкості доставили до місцевої лікарні.

Цієї ж доби близько 18.45 на 77 км автодороги Житомир – Чернівці, поблизу с. Кутище Любарського району, водій автомобіля ВАЗ 21115, 40-річний житель району, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся з вантажним автомобілем DAF під керуванням 27-річного жителя Дніпропетровщини. Унаслідок ДТП водій ВАЗу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, - інформує поліція.

Фото УДСНС та управління поліції

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня в Баранівському районі Житомирської області мікроавтобус з’їхав у кювет та врізався в дерево, водій загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі