Економіка

Аудитори завадили коростенському КП «Теплозабезпечення» розтратити на закупівлях понад 2,5 млн грн

2 October 2017, 17:18

Порушень на 2,5 млн грн попередили у сфері закупівель житомирські аудитори на КП «Теплозабезпечення» м. Коростеня.

Про це інформує прес-служба управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Фахівці управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час аналізу інформації та документів Коростенського комунального підприємства «Теплозабезпечення» попередили порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 2,5 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували державні аудитори, пропозиція, подана учасником-переможцем процедури торгів на закупівлю великовантажних мототранспортних засобів (автомобільний кран), не відповідала вимогам, установленим КП«Теплозабезпечення» як замовником у тендерній документації, та відповідно до вимог тендерної документації та Закону України «Про публічні закупівлі» підлягала відхиленню. Проте замовник не відхилив цю пропозицію та уклав із учасником-переможцем тендеру договір на поставку автомобільного крана.

Для усунення порушень аудитори надіслали на адресу комунального підприємства пропозицію щодо приведення процедури закупівель у відповідність до вимог законодавства. Замовник взяв до уваги подані пропозиції та розірвав договір.

Як повідомляв Житомир.info, водоканал у Житомирській області змусили вирахувати з майбутніх тарифів завищені оклади адмінперсоналу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі