Економіка

За 9 місяців у галузі агропромислового комплексу Житомирської області створили понад 650 робочих місць

13 October 2017, 14:54

Упродовж січня–вересня поточного року в галузі агропромислового комплексу Житомирської області було створено 673 нових робочих місць.

Про це інформує сайт управління агропромислового розвитку Житомирської ОДА.

«По сільському господарству створено 498 робочих місць. Найбільше робочих місць створено агроформуваннями Черняхівського – 142, Бердичівського – 137, Чуднівського – 66 нових робочих місць. Крім того, на період проведення комплексів сільськогосподарських робіт, підприємствами області було додатково залучено 790 працівників. Найбільше було додатково залучено працівників на виробництво сільськогосподарськими підприємствами Бердичівського, Попільнянського, Ружинського та Романівського районів», - йдеться у повідомленні.

Також за інформацією управління, на підприємствах харчової та переробної промисловості упродовж січня–вересня 2017 року створено 175 нових робочих місць, а також додатково залучено у виробництво 20 працівників.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2017 року в розвиток агропромислового комплексу Житомирської області залучено 679,6 млн грн, з них у сільськогосподарське виробництво спрямовано 574,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі