Місто

З 18 жовтня проїзд у житомирських маршрутках подешевшає на гривню

17 October 2017, 16:38

У Житомирі з 18 жовтня 2017 року вартість проїзду в маршрутах міста становитиме 4 гривні.

Про це у коментарі Житомир.info сказав заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«Дійсно, з 18 жовтня проїзд у житомирських маршрутках становитиме 4 грн. У нас виникли деякі проблеми з комунальною газетою, тому вимушені друкувати інформацію у приватній газеті «Эхо», - сказав Дмитро Ткачук.

Рішення виконкому про проїзд у маршрутках Житомира за 4 гривні з переліком пільгових категорій, які матимуть право на безплатний проїзд без обмежень дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня цього року житомирський виконком проголосував за підвищення вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень: перевізників зобов’язали підписати додаткові угоди про безкоштовне перевезення громадян 24 пільгових категорій, після чого мер Сергій Сухомлин підписав рішення виконкому про тариф у 5 грн в маршрутках. Нові тарифи почали діяти з 1 червня 2017 року.

11 жовтня на позачерговому засіданні виконком розглядав питання часового обмеженняперевезення пільговиків – з 10.00 до 16.00, але для прийняття рішення не вистачило голосів: «за» проголосували лише 11 членів виконкому при необхідному мінімумі в 13 голосів. Після цього.перевізники міських автобусних маршрутів вирішили самостійно обмежити безкоштовний проїзд пільговиків: 12 жовтня в маршрутках з’явилися листи з переліком восьми пільгових категорій, яких перевізники погоджуються возити без оплати. 13 жовтня міськвиконком знизив вартість проїзду в маршрутках Житомира з 5 грн до 4 грн, також рішенням виконкому в угоди з перевізниками будуть внесені доповнення: за власний кошт вони возитимуть безкоштовно і без обмежень вісім категорій пільговиків, а інші категорії матимуть право на безкоштовний проїзд з 10.00 до 16.00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі