Влада

Кожен член Житомирського міськвиконкому отримає планшет за 7,5 тис. грн

18 October 2017, 11:58

Члени виконавчого комітету Житомирської міської ради отримають персональні планшети.

Про це на засіданні міськвиконкому 18 жовтня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин під час обговорення проектів рішень про передачу матеріальних цінностей та про внесення змін до Регламенту виконкому.

«Тепер члени виконкому і депутати будуть з планшетами. В рішенні сесії прописано, що за письмовою заявою депутата можна буде отримувати паперові матеріали, нам треба прописати таке в рішенні виконкому», - сказав Сухомлин.

Керуюча справами виконкому Ольга Пашко зауважила, що планшети дозволять зекономити кошти, які витрачалися на папір.

«В зв’язку з тим, що ми закупили планшети, ми пропонуємо членам виконкому працювати з документами, які ми вам надсилаємо, в електронному режимі. Кожному буде виданий планшет, ми не будемо тратити сотні тисяч гривень на папір, який ми закуповуємо. Якщо члени виконкому матимуть бажання отримати в паперовому вигляді – ми зможемо вам надати», - сказала Ольга Пашко.

За її словами, всього закупили 92 планшети.

Мер Житомира пригадав інсинуації щодо нераціонального витрачання коштів на закупівлю планшетів і повідомив про економію.

«Якщо ви подивитесь вартість цього планшету на «Rozetka» - 9 тис. грн він коштував, а ми закупили на ProZorro за 7,5 тис. грн», - наголосив Сергій Сухомлин.

Члени виконкому «під розписку» отримають планшети і будуть нести персональну відповідальність за матеріальні цінності, куплені за бюджетні кошти.

Нагадаємо, у міській раді сьомого скликання 42 депутати, кількісний склад виконавчого комітету – 25 людей.

Як повідомляв Житомир.info, на березневій сесії міськради було вирішено закупити планшетів на 600 тис. грн для депутатів Житомирської міської ради та членів міськвиконкому. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі