Влада

У Житомирській області вже почали реставрувати меморіал героям УНР, хочуть встигнути до роковин трагедії

19 October 2017, 14:20

У селі Базар Народицького району вже почали реставрувати братську могилу воїнів ІІ Зимового походу армії УНР. Завершити роботи планують до 19 листопада, щоби встигнути до роковин трагедії.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

«Як і обіцяв, меморіал Героям Базару буде реставровано. Вже приступили до виконання робіт з укріплення хрестів, курганів, заміни плитки, далі – освітлення та огородження. Дедлайн для підрядників – 19 листопада. Річницю пам’яті маємо вшанувати гідно. Адже це наша історія та вшанування патріотів, які до останнього боронили землю, загинувши за неї», – написав губернатор.

Нагадаємо, 20 вересня у коментарі Житомир.info Ігор Гундич повідомив, що реставрацію меморіалу пам’яті Героїв Базару у Народицькому районі планують почати вже за кілька тижнів. Тендер оголосили 21 вересня, кінцевим строком подання тендерних пропозицій визначили 29 вересня. Проте, тендерні торги з реставрації меморіалу героям УНР у Житомирській області відмінили, бо не було подано жодної пропозиції. Щоб встигнути до річниці трагедії, губернатор вирішив починати роботи без оголошення нового тендеру.

Як повідомляв Житомир.info, замість реставрації житомирського «будинку Ріхтера» вирішили реставрувати могилу учасників зимового походу.

Фото зі сторінки Ігоря Гундича

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі