Політика

Звернення кандидата на посаду сільського голови Глибочицької об’єднаної громади Миколи Міскевича

27 October 2017, 10:20

Сьогодні в житті нашої громади настає переламний момент. Ми об’єднуємося задля побудови кращого життя, задля розвитку і процвітання рідної землі, заради добробуту людей!

Чи зможемо скористатися можливостями, які надає нам реформа децентралізації? Чи станемо господарями на своїй землі, здатними самостійно вирішувати всі питання, які ставить перед нами життя? Відповіді на ці питання багато в чому залежать від того, який вибір ми з вами зробимо 29 жовтня 2017 року, коли прийдемо на виборчі дільниці.

Моя програма – проста і зрозуміла. Я балотуюся на посаду голови об’єднаної територіальної громади, бо хочу, аби люди нарешті відчули себе справжніми господарями на своїй землі.

Партія ВО Батьківщина, як підтримує мене, рішуче виступає проти «дикого» розпродажу головного багатства нашої країни – землі. Я переконаний у правильності такої позиції. Тому на посаді голови ОТГ робитиму все, щоб наші щедрі землі слугували громаді, щоб нелегка селянська праця приносила добробут родинам, щоб кожен житель громади ставав заможнішим і впевненим у майбутньому.

Серед головних завдань, які вирішуватиму як голова об’єднаної територіальної громади, – благоустрій населених пунктів, освітлення вулиць, прибирання та вивезення побутових відходів. Не залишиться без уваги і всебічний розвиток дітей та юнацтва, бо вони – наше майбутнє. Тому освіта, творчість, заняття спортом, реалізація молоддю свого потенціалу – завжди будуть серед пріоритетів у роботі органів об’єднаної громади.

Турбота про людей поважного віку – це наш святий обов’язок. Маємо гарантувати ефективний соціальний захист тим, хто його потребує, і про кого не може ефективно піклуватися держава.

Розумне та ефективне розпорядження бюджетом ОТГ. Максимальне використання усіх можливостей для покращення соціальної інфраструктури – ремонту доріг, медичних закладів, шкіл. Зручне й постійне транспортне сполучення між населеними пунктами об’єднаної територіальної громади.

Шановні земляки! Це лише деякі завдання, які ставлю перед собою вже сьогодні. Якщо ви довірите мені очолювати нашу громаду, залучатиму до роботи кожного, хто не згоден з ситуацією, яка склалася сьогодні, і хто хоче та може змінювати її на краще.

Переконаний, що до управління мають прийти нові люди, яким не байдуже наше спільне майбутнє.

Не маю жодного сумніву у вашій мудрості і в тому, що 29 жовтня ви зробите правильний вибір. Вибір на користь собі, своїм дітям та онукам. Вибір на користь рідній землі! Разом – ми сила, яка здатна подолати всі негаразди!

Щиро ваш, Микола Міскевич

Прес-служба кандидата на посаду сільського голови Глибочицької об’єднаної громади Микола Міскевича

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі