Влада

Депутат Житомирської міськради викупив колишню фабрику на Польовій і хоче взяти землю біля неї в оренду

30 October 2017, 09:40

Товариство з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Полісся-Продукт» хоче взяти в оренду на 5 років 0,4 га землі на Польовій у Житомирі.

Проект рішення сесії про затвердження документацій із землеустрою та надання права користування земельними ділянками юридичним особам, в одному з додатків якого йдеться про цю оренду, опублікований на сайті міської ради 27 жовтня.

Власником та генеральним директором ТОВ ТК «Полісся-Продукт» є депутат Житомирської міської ради, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Ракович.

Ділянку площею 0,4 га на площі Польовій, 6 хочуть надати в оренду з орендною платою 75 тис. 709 грн 36 коп. на рік. Зазначається, що підставою для надання в оренду земельної ділянки є договір купівлі-продажу нерухомого майна (приміщення фабрики та прохідної) від 15.04.2016.

За цією адресою з 1996 року було зареєстроване ПАТ «Фабрика заготівельна», види діяльності якого: надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна; виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання; неспеціалізована оптова торгівля продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Цікаво, що саме у день купівлі-продажу майна – 15 квітня 2016 року – відбулися загальні збори акціонерів ПАТ, де було прийняте рiшення про припинення емiтента шляхом лiквiдацiї.

«Рiшення прийнято акцiонерами, що є власниками 962 512 голосуючих акцiй, що складає 100 % вiд голосуючих акцiй Товариства. Пiдсумки голосування : "за" 962 512 голосiв (100 % голосiв, зареєстрованих на Зборах), "проти" - 0 голосiв. Причиною рiшення є вiдсутнiсть перспектив економiчного розвитку Товариства та можливостi виконання Товариством мети, передбаченої Статутом при його створеннi, тобто отримання прибутку. За даними рiчної фiнансової звiтностi, пiдтвердженої аудиторським висновком за 2015 рiк, Товариство не має кредиторської заборгованостi, т.я не здiйснювало господарську дiяльнiсть. Вартiсть чистих активiв - 628 тис. грн; сума зобов'язань 0 тис. грн; розмiр власного капiталу - 628 тис. грн», - зазначає спеціалізовний портал про діяльність фондового ринку України.

Як повідомляв Житомир.info, цим же проектом рішення сесії парафії Святої Рівноапостольної Ольги УПЦ МП хочуть віддати 5 га Смоківського парку. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі