Події

На житомирській об’їзній перекинувся Mersedes Sprinter: водій загинув, пасажирка не постраждала

31 October 2017, 11:55

Житель Закарпатської області загинув у ДТП під Житомиром.

Про це Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 31 жовтня близько 00.50 на 145 км автодороги Київ-Чоп, поблизу повороту на село Кам’янка. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mersedes Sprinter, 51-річний житель Закарпатської області, рухаючись у напрямку м. Києва, не впорався з керуванням  та допустив виїзд за межі проїзної частини, унаслідок чого автомобіль перекинувся. У результаті ДТП водій транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, в автомобілі також перебувала пасажирка, 32-річна жителька Закарпаття, яка травм не отримала.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 29 жовтня цього року поблизу села Хутір – Мокляки Ємільчинського району сталася дорожньо-транспортна пригода – «Лада» злетіла в кювет, а пасажирку затисло конструкціями авта.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі