Події

У Житомирі автомобіль Volvo на шаленій швидкості вилетів на майдан Соборний, збив знак і зупинився в ялинках

1 November 2017, 09:40

Під ранок 1 листопада у самому центрі міста Volvo на шаленій швидкості вилетіла на майдан Соборний і зупинилась в ялинках перед Будинком правосуддя. Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Аварія була десь під ранок. Я вже бачив, як евакуйовували цей автомобіль з-під ялинок. Мені здається, що всі живі. "Швидкої" не було, люди там ходили», – розповів читач.

У патрульній поліції Житомира інформацію про ДТП підтвердили.

«1 листопада близько 5 години ранку водій автомобіля Volvo s80, порушивши швидкісний режим по місту та проігнорувавши правила дорожнього руху, вилетів на шаленій швидкості на майдан Соборний, збив дорожній знак, заскочивши на бордюр, зупинився в зелених насадженнях перед Будинок правосуддя. Водій з пасажиром з місця події втекли, але цих осіб уже було встановлено»,  – розповів речник патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк.

За інформацією поліцейських, після того, як автомобіль зіткнувся з дорожнім знаком, він вилетів на клумбу та загорівся. Патрульні викликали бригаду ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня у Житомирі через неправильно припаркований автомобіль на очах у патрульних трапилася ДТП.

Фото патрульної поліції

Фото читача Євгенія

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі