Події

У Малині Chevrolet врізався в стовп після зіткнення з SsangYong, є потерпілий

1 November 2017, 14:17

У місті Малин Житомирської області на перехресті вулиць 1 листопада сталася ДТП.

Про це пише сайт ІнфоМалин.

«За словами свідків водій понівеченого автомобіля рухався по вулиці Винниченка у напрямку Пиріжок, але його «підрізав» автомобіль, що рухався чи з вулиці, чи в бік вулиці Шевченка, але в будь-якому випадку мав надати перевагу в русі. Водій синього «Шевроле-Авео» спробував маневрувати, щоб уникнути зіткнення та, як бачимо, вийшло невдало. Вочевидь було і легке зіткнення автомобілів. Пасажирів в салоні не було, а водія з забоями та підозрою на переломи доправлено в лікарню. На місці події працюють поліцейські в присутності іншого водія, учасника ДТП», - йдеться на сайті.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info інформацію про ДТП підтвердили.

«1 листопада близько 9:40 у Малині на перехресті вулиць сталася дорожньо-транспортна пригода, зіштовхнулися автомобілі SsangYong та Chevrolet Aveo. У результаті зіткнення автомобіль Chevrolet відкинуло і він врізався в стовп. Водія, 1970 р.н., госпіталізували з травмами до лікарні. Водій SsangYong, 1963 р.н., місце події не лишав. Наразі встановлюються всі обставини ДТП», - розповіли у поліції.

Фото з сайту ІнфоМалин

Як повідомляв Житомир.info, 16 вересня близько 07.00 на 55 км автодороги Черняхів–Малин-Термахівка, неподалік м. Малина, водій автомобіля Mitsubishi Lancer, 39-річний житель райцентру, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де сталося зіткнення з деревом та перекидання автомобіля. У результаті ДТП водій автомобіля загинув на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі