Події

Вночі на трасі у Житомирській області Fiat зіштовхнувся з Toyota: 2 загиблих, 6 травмованих

3 November 2017, 10:01

3 листопада уночі на автодорозі Хмільник-Бердичів Житомирщини відбулося лобове зіткнення автомобілів «Фіат Добло» та «Тойота Корола». У результаті на місці дорожньо-транспортної пригоди загинули 2 людей та ще 6 отримали травми різного ступеня тяжкості, серед них 3-річна дитина. Потерпілі госпіталізовані до реанімаційних відділень кількох медичних закладів.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«ДТП сталася близько 2:25 на прямому відрізку автодороги поблизу с. Андріяшівки. За попередньою інформацією, керманич «Фіат Добло», не впоравшись з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із «Тойота Корола» під керуванням 32-річного киянина. Від отриманих травм на місці пригоди загинув водій «Фіат Добло», 25-річний житель Запорізької області, та пасажир іншої автівки, 58-річний житель столиці. Ще 6 людей, пасажири обох транспортних засобів, серед них 3-річна дитина, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до реанімаційних відділень лікарень. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в Житомирській області», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліцейських, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин та причин ДТП.

Фото ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, зранку, 30 жовтня, на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі водій автомобіля Мersedes Sprinter, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з мікроавтобусом, що рухався попереду у попутному напрямі. У результаті ДТП одна людина загинула та ще 8 постраждали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі