Політика

Мітинг під стінами Житомирської ОДА: люди з плакатами та червоними транспарантами без комуністичної символіки

7 November 2017, 10:18

У Житомирі 7 листопада на майдані Корольова зібралися пенсіонери з плакатами та червоними транспарантами.

За словами журналіста Житомир.info, який перебуває на мітингу під стінами облдержадміністрації, на захід прийшли трохи більше півсотні людей, в руках яких є плакати з написами «Хай живе 100-річчя Великого жовтня», «Великий жовтень надихає і кличе». Також в руках пенсіонери тримають червоні прапори без комуністичних символік, на них є лише написи «Наша мета – соціалізм».

Зазначимо напередодні у соцмережі Facebook житомирян закликали прийти 7 листопада на 10:00 під стіни ОДА на акцію протесту «Далі так жити нестерпно!».

Нагадаємо, в цей день 100 років тому після залпу крейсера «Аврори» революційні солдати, робітники й матроси захопили Зимовий палац у Петрограді, скинувши Тимчасовий уряд. 7 листопада було офіційним державним святом за часів СРСР – День Великої Жовтневої Соціалістичної Революції. Скасовано після розпаду Радянського Союзу та здобуття Україною незалежності.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році не зважаючи на дощ близько сотні людей зібралися з червоними транспарантами та парасольками провели мітинг у Житомирі під стінами облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі