Події

На трасі в Житомирській області Volkswagen зіткнувся з Mercedes Benz Vito, у ДТП постраждали три дівчини

9 November 2017, 11:48

9 листопада близько 1.40 на 174 км автодороги Київ-Чоп у Житомирській області Volkswagen Passat, за кермом якого був  29-річний житель смт Пулин, зіткнувся з Mercedes Benz Vito. У результаті аварії постраждали пасажирки Volkswagen Passat.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen Passat, 29-річний житель смт Пулин, здійснюючи маневр розвороту, допустив зіткнення з автомобілем Mercedes Benz Vito під керуванням 29-річного жителя Одещини. У результаті ДТП три пасажирки автомобіля Volkswagen, жительки смт Пулин віком 22 та 24 роки, отримали травми різного ступеню тяжкості та були доставлені до районного медичного закладу», – йдеться у повідомленні.

Ще одна ДТП з потерпілим сталася напередодні, 8 листопада, близько 20.00 у Коростишеві. Автомобіль Volkswagen Golf в’їхав у припаркований на узбіччі Nissan Navara.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Golf, 33-річний місцевий житель, рухаючись вулицею, здійснив зіткнення з автомобілем Nissan Navara, що належить 48-річному коростишівцю та був припаркований на узбіччі. У результаті ДТП водій автомобіля Volkswagen отримав тілесні ушкодження у вигляді саден та струсу головного мозку. Йому було надано медичну допомогу»,  – інформують у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

Відомості про обидві ДТП були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині правоохоронці з’ясовують обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, 6 листопада на Старовільській у Житомирі Mazda врізалася в дерево, загинули хлопець і дівчина. Пізніше у той же день на перехресті у Житомирі не розминулися поліцейська Toyota та Mitsubishi.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі