Влада

У Житомирі проводять інвентаризацію дитячих та спортивних майданчиків

15 November 2017, 10:47

Через місяць члени виконкому заслухають інформацію про стан дитячих та спортивних майданчиків у Житомирі.

Таке рішення було прийняте на засіданні виконкому 15 листопада під час обговорення питання про передачу на баланс міського культурно-спортивного центру майданчика на вул.Грушевського, який був встановлений в рамках реалізації проекту бюджету участі.

Члени виконкому зауважували, що майданчики, які знаходяться у дворах ОСББ має брати на баланс ОСББ, а не міська влада. Член виконкому Руслан Годований пропонував провести інвентаризацію всіх майданчиків за останні п’ять років.

«Уже обстежено біля 300 і ми будемо готові показати вам слайди, і інформацію, у кого він стоїть на балансі. Я думаю, що на протязі максимум місяця інформація про всі дитячі майданчики буде, бо це катастрофа», - повідомила член виконкому, заступник директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомир» Наталія Павлюк.

Втім, пропозицію Годованого теж поставили на голосування і підтримали.

«Скільки виділено за останні 5 років, скільки встановлено і скільки за цей час списано, з цифрами по грошам. Даємо місяць, розіслати членам виконкому цю інформацію і зробити доповідь на засіданні», - сказав Руслан Годований.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада наш фотокореспондент інспектував дитячі майданчики у центрі Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі