Події

На перехресті у Житомирі містяни виявили підозрілий пакунок та викликали поліцейських

15 November 2017, 11:07

На перехресті вулиць Покровської та Грушевського у Житомирі 15 листопада місцеві жителі виявили підозрілий пакунок, що знаходився поблизу магазину.

Про це Житомир.info повідомили читачі. У прес-службі ГУНП у Житомирській області інформацію про виявлений підозрілий предмет підтвердили.

«15 листопада, близько 10:00 на лінію «102» надійшло повідомлення  про те, що під ялинками на перехресті вулиць Грушевського та Покровської знаходиться підозрілий пакет. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та вибухотехніки, які перевірили інформацію про підозрілий предмет. Правоохоронці з’ясували, що у пакеті знаходився алюмінієвий посуд. Триває перевірка», - розповіли у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

Також поліцейські закликають населення Житомирської області, при виявленні будь-яких підозрілих предметів негайно телефонувати на лінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2017 року Житомирі з приміщення фірми, яка належить родині нардепа Розенблата, евакуювали людей та викликали саперів. Знайшли підозрілий предмет.

 

Фото читачів

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі