Влада

Директор водоканалу судиться з мером Житомира через розпорядження

16 November 2017, 16:41

Директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін подав судовий позов про визнання незаконним та скасування розпорядження, відповідачі по справі – Житомирська міська рада та мер Сергій Сухомлин.

Позовну заяву Нікітіна Корольовський районний суд м.Житомира розглядав 12 жовтня.

«Суддя Корольовського районного суду Житомира Галасюк Р. А. розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Житомирської міської ради, Житомирського міського голови ОСОБА_2 про визнання незаконним та скасування розпорядження, ухвалив відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Житомирської міської ради, Житомирського міського голови ОСОБА_2 про визнання незаконним та скасування розпорядження», - зазначається в ухвалі суду. 

Судове засідання призначене на 30 січня 2018 року.

У телефонній розмові Андрій Нікітін пообіцяв Житомир.info згодом надати коментар щодо свого судового позову.

Після призначення на посаду директора КП «Житомирводоканал», мер підписав ще з десяток розпоряджень стосовно Андрія Нікітіна.

 

Скрін з сайту міської ради

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 1 листопада Андрій Нікітін представив інвестиційну програму КП «Житомирводоканал» на 2018 рік.

Як повідомляв Житомир.info, колективу КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна в якості нового керівника представили 7 червня 2016 року. 24 травня цього року мер підписав розпорядження про продовження контракту з директором КП «Житомирводоканал» Андрієм Нікітіним до 8 червня 2018 року. 21 серпня директор водоканалу отримав догану за неналежне виконання посадових обов’язків, а 31 серпня мер розпорядився преміювати керівників комунальних підприємств міської ради за ІІ квартал 2017 року: Нікітін отримав премію у розмірі 15% від посадового окладу. З 1 жовтня почали діяти додаткові угоди до кнтрактів з керівниками комунальних підприємств, в яких прописані оклади директорів: у Андрія Нікітіна - 19 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі