Влада

Дорожники Житомирської області похвалилися «заготовками» на зиму: тисячі тонн піску та солі

27 November 2017, 16:46

Днями у приміщенні службі автомобільних доріг у Житомирській області за участі керівництва дорожніх організацій області відбулася нарада за результатами підготовки до зимового утримання автомобільних доріг.

Про це повідомляє прес-служба САД у Житомирській області.

«У ході зустрічі було проінформовано, що всього для потреб в зимовий період вже заготовлено 31,5 тисяч тонн піску та 7,7 тисячі тонн солі для обробки дорожнього полотна, що становить більше половини потреби, заготівля триває», - йдеться у повідомленні.

З метою забезпечення безпечних та безперебійних умов руху на автодорогах області в зимовий період службою автодоріг у Житомирській області виданий наказ від 18.05.2017 № 68 «Про організацію підготовки дорожнього господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років», яким призначено посадових осіб, відповідальних за забезпечення підготовки до сталого функціонування.

«Завершена підготовка і ремонт дорожньої техніки та навісного обладнання, що будуть задіяні для зимового утримання автодоріг.  Також для оперативного реагування на стан проїзду під час несприятливих погодних умов зимового періоду філіями ДП «Житомирський облавтодор» проведена робота по укладанню 14 угод на залучення додаткової техніки сторонніх організацій, яка буде задіяна під час складних погодних умов зимового періоду.  Для захисту окремих ділянок доріг від снігових заметів підрядними дорожніми підприємствами області виготовлено та відремонтовано 1800 м. п. снігозатримувальних щитів», - розповіли дорожники.

Нагадаємо, що з 1 січня в рамках децентралізації та згідно з розпорядженням КМУ від 2 жовтня 2013 року №759-р «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення», в підпорядкування Житомирської ОДА відійде 6941,5 кілометрів шляхів місцевого значення.

Фото прес-служби САД

Як повідомляв Житомир.info, комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» наприкінці вересня 2017 року розповіли, яка активно готується до зимового періоду та проводить заготовку піщано-соляної суміші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі