Події

Сусіди вбитого в передмісті Житомира АТОшника намагалися завадити поліції провести слідчий експеримент

28 November 2017, 10:09

Сусіди чоловіка, учасника АТО, якого в селі Зарічани Житомирського району 26 листопада вбила колишня дружина, не дозволили слідчим провести відтворення злочину за сумнівних, на думку громади, умов.

Про це в коментарі Житомир.info 27 листопада розповів сусід вбитого Борис Броніславович.

«Поліція приїхала вже затемно, привезла підозрювану, а в якості понятих - трьох чоловіків, схожих на безпритульних. Ми, сусіди, зібралися біля будинку, який після вбивства був опечатаний, і не дозволили за таких умов проводити слідчий експеримент. Гадаємо, підозрювану навмисно привезли в темну пору доби, а свідками взяли людей сумнівного соціального походження, аби провести експеримент «для галочки»», - розповів Борис Броніславович.

Представники громади уточнили, що змусили слідчих припинити слідчий експеримент.

У відділі комунікації 28 листопада Житомир.info повідомили, що слідчий експеримент таки був проведений.

«Під час проведення слідчих дій дійсно виникла конфліктна ситуація, але слідчий експеримент був проведений відповідно до діючого кримінально-процесуального кодексу України. Жінці 27 листопада оголошено про підозру, 28 листопада суд обере їй міру запобіжного заходу», - розповіли в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада в Зарічанах колишня дружина жорстоко побила чоловіка-АТОшника: стріляла, душила подушкою і била праскою, після чого він помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі