Місто

Приміщення в колишньому житомирському кінотеатрі «Жовтень» хочуть віддати в оренду під кафе

29 November 2017, 16:20

Влада Житомира хоче віддати під кафе (без продажу алкогольних напоїв) 112,6 кв.м в колишньому кінотеатрі «Жовтень».

Проект рішення виконкому про оренду комунального майна 29 листопада опублікований на сайті міської ради.

«З метою раціонального використання комунальної власності м. Житомира, розглянувши звернення фізичних, юридичних осіб про оренду комунального майна та рекомендації комісії у справах використання нежитлових приміщень комунальної власності міста, виконавчий комітет міської ради вирішив надати дозвіл на укладання договорів оренди з відповідною орендною платою за 1 кв.м без ПДВ за базовий місяць розрахунку згідно з додатком».

Міськвиконком збирається надати дозвіл на укладання договорів оренди терміном на 2 роки 11 місяців:

1. Фізичній особі–підприємцю Ткачу В.Л. нежитлових приміщень площею 112,6 кв.м за адресою майдан ім. С.П. Корольова, 11 для розміщення кафе (без продажу товарів підакцизної групи) з орендною платою 21 грн. (договір оренди може бути припиненим у разі проведення реконструкції приміщень кінотеатру «Жовтень»).

2. Фізичній особі–підприємцю Сердюкову А.С. нежитлових приміщень площею 13,6 кв.м за адресою вул. Леха Качинського, 1/3 для розміщення підсобного приміщення  з орендною платою 50 грн. 42 коп.

3. Житомирській обласній раді Українського фонду «Реабілітація інвалідів» нежитлових приміщень площею 47,3 кв.м за адресою вул. Шевченка, 14 для розміщення організації з орендною платою 22 грн. 44 коп.

4. Приватному підприємству «КВЖРЕП № 8» нежитлових приміщень площею 167 кв.м за адресою вул. Київська, 55 для розміщення офісу з орендною платою 57 грн. 60 коп.

5. Приватному підприємству «КВЖРЕП № 8» нежитлових приміщень площею 157,7 кв.м за адресою вул. Київська, 43 для розміщення офісу з орендною платою 59 грн. 22 коп.

6. Приватному підприємству «КВЖРЕП № 8» нежитлових приміщень площею 445,4 кв.м за адресою вул. Київська, 63-а для розміщення складу з орендною платою 23 грн. 57 коп.

Крім того, хочуть надати дозвіл на укладання договору оренди з орендною платою 1 гривня без ПДВ на рік терміном на 2 роки 11 місяців Товариству інвалідів Корольовського району нежитлових приміщень площею 61,3 кв.м. за адресою вул. Івана Франка, 19 для розміщення організації.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 20 вересня мер Сергій Сухомлин доручив керівнику КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Інні Сергійчук розібратися з ярмарками в колишньому кінотеатрі «Жовтень». Вона повідомила, що від оренди приміщення  «Жовтня» щороку надходить близько 450 тисяч гривень на рік, але пообіцяла дослухатися до зауваження мера.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада минулого року в прес-центрі міської ради відбулося засідання журі щодо підбиття підсумків 2 туру конкурсу на найкращу концепцію трансформації кінотеатру «Жовтень» в Арт-центр міста Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі