Економіка

Патрулі частково перекриють рух у центрі Житомира через урочисту ходу до пам’ятника учасникам АТО

1 December 2017, 11:31

У суботу, 2 грудня, у зв’язку з урочистою ходою та нагородженням учасників подій Революції Гідності відбудеться часткове перекриття руху по Житомиру.

Про це 30 листопада повідомила патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у фейсбук.

«Повідомляємо про перекриття під’їзду до майдану Соборного та вулиці Велика Бердичівська, а саме від Малої Бердичівської. Захід почнеться о 12:30 на майдані С.П. Корольова. В подальшому від пам’ятника Героїв Небесної Сотні урочиста хода пройде по вулиці Велика Бердичівська до пам’ятника героїв АТО, що знаходиться на Соборній площі. Водії та мешканці міста, з метою уникнення заторів врахуйте дану інформацію під час планування поїздок 2 грудня, перекриття триватимуть до 14:30», - інформує патрульна поліція.

У прикріпленому документі – план заходу під назвою «Нагородження учасників подій Революції Гідності «Залізний Хрест за мужність», який відбудеться в обласній філармонії імені Святослава Ріхтера.

Захід розпочнеться з 12.30, о 14.30 стартує урочиста частина в філармонії.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада цього року на майдані Корольова в Житомирі зібралося традиційне віче з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи цього року згадували одразу про три революції в Україні: 1917, 2004-2005 та 2013-2014 років.

Житомир.info: Патрулі частково перекриють рух у центрі Житомира через урочисту ходу до пам’ятника учасникам АТО

Житомир.info: Патрулі частково перекриють рух у центрі Житомира через урочисту ходу до пам’ятника учасникам АТО

Фото патрульної поліції

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі